Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Psykologisk konsultation v/Liselotte Valentin

Smedelundsgade 16
4300 Holbæk

Telefon: 60804508


I min klinik i Holbæk arbejder jeg løsningsfokuseret og med at finde dine ressourcer og den positive energi hos dig. Dvs. jeg kigger ikke så meget tilbage, men mere på nu’et og fremad. Fortiden giver en god indsigt og forståelse, og den bruger jeg til at hjælpe dig med at bryde gamle mønstre og komme videre ad en måske mere hensigtsmæssig vej for dig. Jeg arbejder både med rådgivning og den mere terapeutiske samtale. Alt efter hvilken problematik du kommer med, vil jeg vurdere, hvilken form for behandling jeg finder mest relevant for dig. Jeg har både en psykoterapeutisk, kognitiv og familieterapeutisk baggrund. Derudover arbejder jeg med hypnose og tankefeltterapi, som du kan læse mere om under de respektive faner. Yderligere har jeg opgaver for forskellige kommuner, hvor jeg laver psykologiske undersøgelser og samtaleforløb.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren