Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

B2B Auctions A/S

Bødkervej 5
4450 Jyderup

Telefon: 51 37 58 00

Hjemmeside: www.spartner.dk

I B2B Auctions A/S er vi specialiseret i B2B afsætning Af maskiner, overskudsmateriel og køretøjer og vores konsulenter rundt i landet sikrer en faglig og seriøs beskrivelse, vurdering og gennemfotografering som sikrer et retvisende billede til vores egen B2B-internet auktion: www.B2Bauctions.dk. Vores services er baseret på, at vores kunder får afsat sit overskudsmateriel så hurtigt, effektivt og sikkert som muligt – og selvfølgelig til den bedst mulige pris. Vi arbejder ud fra en simpel, men effektiv afsætnings model, der kan tilpasses alt efter den enkelte kundes ønsker. Vi kan ligeledes klare håndtering og opbevaring af overskydende materiel og køretøjer for virksomheder, kommuner, statslige institutioner m.v. B2B Auctions A/S er godkendt efter ISO 9001:2015 (International Standardization Organization), hvor Dansk Institut for Certificering (DIC) har auditeret og efterfølgende certificeret os. Vi er sikkerhedsgodkendt ligesom vi er tilknyttet UN Global Compact. Velkommen til ”Auktionshuset”, www.B2Bauctions.dk. Kontakt os gerne for en drøftelse og et uforpligtende besøg. Vi ser frem til at håndtere overskuds materiel - brugt og ubrugt, for netop din virksomhed.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren