Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

MESTERFLYT

Rørvangsvej 43
4300 Holbæk

Telefon: 61 70 07 50

Hjemmeside: www.mesterflyt.dk

Mesterflyt er en lokal flytteforretning fra Holbæk, som dækker flytninger på hele Sjælland. Vi er ikke for store til ikke at kende vores kunder og ikke for små til ikke at kunne betjene dem. Hos Mesterflyt har vi stor erfaring inden for alle former for erhvervsflyt og privatflyt, og vi hjælper dig og dine ting med at komme hurtigt og sikkert på plads. På baggrund af vores store erfaringer med flytning er vi mestre i at bevare overblikket og sørge for, alt bliver gjort i den mest praktiske rækkefølge. Vi tror på, at et grundigt forarbejde er forudsætningen for en succesfuld flytning. Derfor sender vi altid en erfaren flyttekonsulent, som nøje planlægger flytningen i samarbejde med kunden. Når du benytter Mesterflyt som din professionelle samarbejdspartner, kan du læne dig trygt tilbage – så sørger vi for en hurtig og sikker flytning til en fornuftig pris. Har du brug for rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os på mail info@mesterflyt.dk eller telefon 61 700 750.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim