Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

MESTERFLYT

Rørvangsvej 43
4300 Holbæk

Telefon: 61700750

Hjemmeside: www.mesterflyt.dk

Mesterflyt er en lokal flytteforretning fra Holbæk, som dækker flytninger på hele Sjælland. Vi er ikke for store til ikke at kende vores kunder og ikke for små til ikke at kunne betjene dem. Hos Mesterflyt har vi stor erfaring inden for alle former for erhvervsflyt og privatflyt, og vi hjælper dig og dine ting med at komme hurtigt og sikkert på plads. På baggrund af vores store erfaringer med flytning er vi mestre i at bevare overblikket og sørge for, alt bliver gjort i den mest praktiske rækkefølge. Vi tror på, at et grundigt forarbejde er forudsætningen for en succesfuld flytning. Derfor sender vi altid en erfaren flyttekonsulent, som nøje planlægger flytningen i samarbejde med kunden. Når du benytter Mesterflyt som din professionelle samarbejdspartner, kan du læne dig trygt tilbage – så sørger vi for en hurtig og sikker flytning til en fornuftig pris. Har du brug for rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os på mail info@mesterflyt.dk eller telefon 61 700 750.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren