Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

au2parts Holbæk ApS

Spånnebæk 28
4300 Holbæk

Telefon: 59 46 99 99

Hjemmeside: www.au2parts.dk

au2parts holbæk er en del af au2parts midtsjælland Aps, som ud over afdelingen i Holbæk også har afdelinger i Ringsted, Slagelse og Jyderup. au2parts markedsfører og sælger OE-reservedele, der modsvarer kvaliteten på reservedelene, som bilen i dag er født med. Der er over 40 au2parts grossist afdelinger i Danmark, og alle har typisk ca. 25.000 varenumre liggende på lager, og kan inden for samme dag, eller næste dag, trække på yderligere ca. 150.000 varenumre. Det kommer vores kunder til gode med et meget højt serviceniveau. au2parts står til rådighed for dig og din virksomhed, og har en lang erfaring fra reservedelsbranchen. Du er dermed sikret kompetent rådgivning, uanset om det drejer sig om autoreservedele, håndværktøj eller større værktøjer såsom lifte, afbalanceringsapparater og bremseprøvestande. au2parts samarbejder kun med de førende producenter/leverandører og kan dermed tilbyde dig den bedste kvalitet i reservedele og værktøj til den rigtige pris og med meget hurtig og høj leveringsevne. Vores erfarne chauffører er klar til at bringe varerne ud på det tidspunkt som passer ind i dine arbejdsrutiner. Du reducerer dermed den uudnyttede tid på dit værksted og kan fokusere driften af værkstedet.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim