Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Wolmer Gruppen Proff A/S

Østerled 28
4300 Holbæk

Telefon: 59 91 07 39


Hos Wolmer Gruppen er vi din maler i Holbæk. Vi er stærkt repræsenteret i lokalområdet og løser herudover maleropgaver på det meste af Sjælland. Vi lægger vi stor vægt på gode samarbejdsrelationer og har med i alt 180 års virksomhedshistorik stort fokus på, at være en pålidelig og troværdig leverandør af kvalitets malerarbejde, til alle vores kunder. Vores kundeportefølje tæller både boligselskaber, ejendomsselskaber og erhverv, men også det øvrige forretningsliv og mange private er kunder hos os. Gennem årene har vi opbygget en stor ekspertise i at samarbejde med professionelle byggevirksomheder og rådgivere omkring renovering, ombygning og vedligeholdelse. Tapetsering og opsætning af væv og filt, Forsikringsskader, Vinduer og døre, Facader, Træværk, Farverådgivning og gode råd om valg af materialer, Gulve og lofter, Håndværkerrengøring, Renovering og fornyelse. Brug os når du søger Malerarbejde, Malerfirma, Malermester, Nybyggeri, Renovering, Vedligeholdelse.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren