Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Malerfirmaerne Højmann Hansen & Wolmer Petersen

Bødkervej 6
4300 Holbæk

Telefon: 59 43 05 00


Hos Malerfirmaerne Højmann Hansen & Wolmer Petersen er vi din maler i Holbæk. Vi er stærkt repræsenteret i lokalområdet og løser herudover maleropgaver på det meste af Sjælland. Vi lægger vi stor vægt på gode samarbejdsrelationer og har med i alt 180 års virksomhedshistorik stort fokus på, at være en pålidelig og troværdig leverandør af kvalitets malerarbejde, til alle vores kunder. Vores kundeportefølje tæller både boligselskaber, ejendomsselskaber og erhverv, men også det øvrige forretningsliv og mange private er kunder hos os. Gennem årene har vi opbygget en stor ekspertise i at samarbejde med professionelle byggevirksomheder og rådgivere omkring renovering, ombygning og vedligeholdelse. Tapetsering og opsætning af væv og filt, Forsikringsskader, Vinduer og døre, Facader, Træværk, Farverådgivning og gode råd om valg af materialer, Gulve og lofter, Håndværkerrengøring, Renovering og fornyelse. Brug os når du søger Malerarbejde, Malerfirma, Malermester, Nybyggeri, Renovering, Vedligeholdelse.



Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim