Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

IPhouse og KLC Erhverv Holbæk

Ved Faurgården 3
4300 Holbæk

Telefon: 88 44 70 70

Hjemmeside: www.iphouse.dk

IPhouse ApS er etableret september 2020 og er nu startet op med to afdelinger - Bornholm - Holbæk. Vi kommer alle med en baggrund fra TDC Erhvervscenter og har over 150 års samlet teleerfaring. Vores fokus er erhvervskunder - fra enkeltmands virksomheder til store virksomheder. Her er et udpluk af hvad vi kan tilbyde: * IP-telefoni *Mobiltelefoni (vi benytter nogle af Danmarks bedste mobilnetværk) *Headset til telefoni og mobiler *Møderumsløsning - video/audio løsninger til bl.a Microsoft Teams, Zoom eller Google Meet *Internet *Wifi - incl opsætning *Landmobil radioer - LMR og Walkier og sidst men ikke mindst vores Webshop med hardware. Hvis du ikke skulle finde, hvad du søger - så kontakt os. Hos os er service en selvfølge!Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim