Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Sadolin Holbæk

L.C.Worsøesvej 2
4300 Holbæk

Telefon: 61 16 09 98


Holbæk Farvehandel (Sadolin/Nordsjø farver) er med sin nye butik en af landets største farvehandler med et udvalg, der er både dybt og bredt - fyldt med inspiration. Vores medarbejdere er alle faglærte branchefolk med samme indstilling, at levere god kvalitet til en konkurrencedygtig pris - og god, gammeldags service uanset om du er professionel eller privatkunde.Holbæk Farvehandel er storleverandør til de lokale professionelle indenfor malerfaget. Vi lagerfører et stort udvalg af kvalitetsværktøj og malinger – bl.a. det professionelle malingssortiment fra producenten Nordsjø.Vi fører Sadolins egne malervarer samt fuldt sortiment i Pinotex produkter. Dertil en lang række specialmalinger og produkter som sikrer et perfekt resultat. Til kunstmaleren findes der også råd og vejledning i kvalitetsartikler - uanset om du er til acryl eller olie.Hos os finder du Maling, Tapet, Væv, Værktøj, Gardin og sol-markiser, Erhvervsbeklædning, Udlejning af maskiner, Gulvbelægning og kunstartikler samt naturligvis altid et godt farverigt råd.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim