Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Kun IT ApS

Østerled 28
4300 Holbæk

Telefon: 44 22 78 78

Hjemmeside: www.kun-it.dk

DIN IT OPPETID ER HJERTET I VORES FORRETNING.Hos Kun IT ApS tilbyder vi fast pris på drift af IT-løsninger. Vi håndtere overvågning og automatisering af processer og yder rådgivning og vejledning. Derudover er vi eksperter inden for persondataforordningen (GDPR) som er yderst relevant for alle virksomheder.DingIT.dk ApSKun IT ApS med IT, så virksomhed kan koncentrere sig om det den er god til. Det gør vi ved at - ud over den traditionelle løsning med timebetalt arbejde- har lavet konceptet ”Hybrid Hosting”. ”Hybrid Hosting” går ud på, at du som firma får ubegrænset support på din IT infrastruktur for en fast månedlig ydelse. Derudover sælger vi hardware og software til kostpriser. På den måde får du uvildig vejledning og tilbudt det udstyr og software, som du virkelig har brug for. Vi tilbyder dermed en løsning, der gør det det muligt for dig at vide præcis, hvor meget din IT koster år for år. Ingen pludselige udgifter! Desuden får du tryghed ved at du har en uvildig IT leverandør, som tilbyder det optimale udstyr til dit behov uden hensyn til leverandøraftaler etc. Kun IT ApS arbejder såvel med hybrid hosting, mail hosting som data i skyen. Kontakt gerne Casper Allerslev Jensen for et uforpligtende mødeFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim