Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Nordic Service Group Denmark ApS

Holbækvej 150
4450 Jyderup

Telefon: 59209010
Telefax: 59209040


Vores samarbejdspartnere foretrækker en fleksibel servicepartner. Nordic Service Group er en uafhængig serviceorganisation, der er placeret i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi er Nordens førende indenfor vores fagområde, og vi tilstræber at være vores samarbejdspartneres foretrukne servicepartner. Ved at outsource service til os, opnår du fordel af en samlet, ressourcestærk og ikke mindst fleksibel serviceorganisation, der opererer i hele Norden. Nordic Service Group består af et kompetent medarbejderteam på 25 teknikere, som arbejder engageret med installation, reparation og vedligeholdelse af udstyr på laboratorier, hospitaler og indenfor fødevareindustrien. Siden organisationens start i 1991, har vi specialiseret os i at udføre serviceopgaver både for producenter og distributører. Kontakt os for Servicereparationer og vedligehold på Hospitalsudstyr og Laboratorieudstyr i alle de nordiske lande.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren