Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Nordic Service Group Denmark ApS

Holbækvej 150
4450 Jyderup

Telefon: 59 20 90 10
Telefax: 59 20 90 40


Vores samarbejdspartnere foretrækker en fleksibel servicepartner. Nordic Service Group er en uafhængig serviceorganisation, der er placeret i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi er Nordens førende indenfor vores fagområde, og vi tilstræber at være vores samarbejdspartneres foretrukne servicepartner. Ved at outsource service til os, opnår du fordel af en samlet, ressourcestærk og ikke mindst fleksibel serviceorganisation, der opererer i hele Norden. Nordic Service Group består af et kompetent medarbejderteam på 25 teknikere, som arbejder engageret med installation, reparation og vedligeholdelse af udstyr på laboratorier, hospitaler og indenfor fødevareindustrien. Siden organisationens start i 1991, har vi specialiseret os i at udføre serviceopgaver både for producenter og distributører. Kontakt os for Servicereparationer og vedligehold på Hospitalsudstyr og Laboratorieudstyr i alle de nordiske lande.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim