Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Plus 7 ApS

Nørreled 39
4300 Holbæk

Telefon: 81710707

Hjemmeside: www.plus7.dk

Plus 7 Aps hjælper virksomheder med at udvikle samarbejder – både internt og eksternt. Med afsæt i primært produktion og design, har Plus 7 siden 2011 hjulpet mere end 400 danske og udenlandske kunder på tværs af brancher, med at opsætte og udvikle samarbejder, som har skabt bemærkelsesværdige, målbare og varige resultater. Bag Plus 7 Aps, står Heidi Rosendal Larsen, der med baggrund i både indkøb og innovation har en særlig kreativ tilgang til samarbejder, og hendes fokus er især på det menneskelige og tværkulturelle i organisationen og dens samarbejdspartnere. Hendes webinarer og workshops under emner som Digitale Globale Samarbejder og Effektive og Nærværende Online Møder, er rost for at være energiske og engagerende – uanset om de er ’live’ eller virtuelle. Ring endelig hvis du vil have tips til at holde effektive og nærværende virtuelle møder eller stærkere (globale) samarbejder – gode råd er heldigvis stadig gratis tlf.: 81710707 / heidi@plus7.dkFeedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren