Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Roskilde Industrilakering ApS

Ydervang 9
4300 Holbæk

Telefon: 56 14 94 68


I Roskilde Industrilakering er vi specialister i maling af entreprenørmateriel, personvogne, storvogne, varevogne, busser, men også mindre maleopgaver tager vi os af. Vi har mere end 20 års erfaring med lakering af lastbiler og andre store køretøjer.Du ser vores lakeringer på Førerhuse, tankvogne, containerhejs, kølekasser, trækkere, betonkanoner, kroghejs, trailere og påhængsvogne. Vi udfører komplette løsninger inkl. mindre karosseriarbejder, af- og påmontering af dele samt sandblæsning.Brug os som din stærke samarbejdspartner, når det gælder lakering af busser – også ved opgaver med større serier af busser, hvor leveringstiden er afgørende for vores kunder. Inden for autoreklamer udfører vi kreative løsninger i form af skrift- og logodekoration på nye eller nylakerede biler, varebiler, lastbiler og entreprenør maskiner i tæt samarbejde med vores faste leverandører.Vi lakerer selvfølgelig stort set alle slags industriemner og har gennem årene opnået erfaring med sprøjtelakering af møbler, køkkener, døre og andre opgaver indenfor renovering og nybyggeri.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim