Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Fokusplan

Stenstrupvej 76
4573 Højby

Telefon: 40 84 68 28

Hjemmeside: www.fokusplan.dk

FAMILIEBEHANDLING, TERAPI, COACHING & FORKLARING I BØRNEHØJDEJeg hedder Pernille Hoffmann og er netop startet som selvstændig, med lokale på Amtmandsvej 1.Jeg arbejder løsningsfokuseret med familier i krise, hvor jeg har forklaringen til barnet i fokus. Ved hjælp af Ord & Billeder (simple tegneserier), fremstiller jeg sammen med forældre og netværk Barnets Bog, hvor bekymringer, udfordringer, håb og drømme beskrives i børnehøjde. I min terapi og coaching tager jeg udgangspunkt i klientens bedste håb og en forestillet fremtid, hvor problemerne er løst eller minimeret. Jeg har lang erfaring med at arbejde med bl.a. spiseforstyrrede, selvskadende, kriminalitetstruede og autistiske unge og deres familier. Jeg er uddannet NADA-akupunktur, som har stress-reducerende effekt. Jeg tilbyder 15% rabat på alle mine ydelser til medlemmer af HEFORUM.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim