Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Fokusplan

Stenstrupvej 76
4573 Højby

Telefon: 40846828

Hjemmeside: www.fokusplan.dk

FAMILIEBEHANDLING, TERAPI, COACHING & FORKLARING I BØRNEHØJDEJeg hedder Pernille Hoffmann og er netop startet som selvstændig, med lokale på Amtmandsvej 1.Jeg arbejder løsningsfokuseret med familier i krise, hvor jeg har forklaringen til barnet i fokus. Ved hjælp af Ord & Billeder (simple tegneserier), fremstiller jeg sammen med forældre og netværk Barnets Bog, hvor bekymringer, udfordringer, håb og drømme beskrives i børnehøjde. I min terapi og coaching tager jeg udgangspunkt i klientens bedste håb og en forestillet fremtid, hvor problemerne er løst eller minimeret. Jeg har lang erfaring med at arbejde med bl.a. spiseforstyrrede, selvskadende, kriminalitetstruede og autistiske unge og deres familier. Jeg er uddannet NADA-akupunktur, som har stress-reducerende effekt. Jeg tilbyder 15% rabat på alle mine ydelser til medlemmer af HEFORUM.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren