Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Bookhus.dk ApS

Tækkemandsvej 1
4300 Holbæk

Telefon: 45 80 02 77

Hjemmeside: www.bookhus.dk

Lyder det som en drøm at få et booking-system, alle kan finde ud af at bruge og uden at investere i dyrt software og hardware - til markedets laveste pris? Kontakt da Thomas Leiholt Johansen på Tlf.: 30 64 88 00, mail: tlj@dksu.dk. Hør mere og book evt. et uforpligtende præsentationsmøde, hvor vi kommer ud til dig og viser, hvordan det hele fungerer.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren