Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Scan-Flex Stålreoler A/S

Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Telefon: 59 18 63 63

Hjemmeside: www.scan-flex.dk

SCAN-FLEX Stålreoler A/S har eksisteret i 20 år og besidder 30 års erfaring med indretning af lagre, magasiner, arkiver, værksteder og personalerum.SCAN-FLEX indtager i dag en solid markedsposition, der i overvejende grad baseres på en særdeles loyal kundekreds som værdsætter kompetente løsningsforslag og projektgennemførelse til aftalt tid og pris.Kundekredsen omfatter såvel offentlige som private virksomheder og opgaverne er af vidt forskellig karakter og størrelse.SCAN-FLEX markedsfører et bredt og gennemprøvet program af materiel til opbevaring og intern transport af store som små emner.Benyt vores webshop og få 12 % onlinerabat. Ved webshopbestilling på mere end 3500 netto leverer vi fragtfrit. - Altid super skarpe priser på webshop.Kontakt os når det gælder Værkstedsindretning, Lagerindretning, Arkivindretning, Personalerum, Transportmateriel, Affald og Miljø samt montageopgaver og indretningsforslagKlik ind på: www.butik.scan-flex.dk- så er du i gang med at spare penge.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim