Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Delta Electric IVS

Tækkemandsvej 1
4300 Holbæk

Telefon: 47 47 80 80


Vi er lokalområdets nye autoriserede el-installatør – som for nyligt har modtaget installatørprisen 2019! Prisen anerkender vores faglige kompetencer indenfor el-teknisk beregning og nyeste regelsæt. Vi vil gerne kendetegnes ved at tilbyde markedets bedste kundeservice indenfor elinstallation. Det er vores målsætning at ingen kunder skal stå tilbage med uvished eller spørgsmål omkring en opgave. Vores positive anmeldelser på trustpilot afspejler at vi gør en bemærkelsesværdig forskel sammenlignet med andre håndværkere i branchen. Alle vores opgaver afsluttes med kvalitetssikring og en gennemgang af det færdige arbejde, så du ikke efterlades i tvivl. Vi tilbyder desuden altid gratis vejledning & rådgivning indenfor elinstallation. Har du en opgave som du ønsker et tilbud på? -Vi regner gerne et gratis og uforpligtende fastpris tilbud til dig.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim