Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

RV Murerentreprise ApS

Industrivangen 1
4550 Asnæs

Telefon: 59 62 14 21
Telefax: 59 62 14 23

Hjemmeside: www.renevoss.dk

René Voss startede op som selvstændig i 2000. Firmaet startede med René selv og er konstant vokset, så der i 2018 er ansat 12 murere, 2 murerlærlinge 4 arbejdsmænd, 1 lagermand, 1 administrativ medarbejder, 1 kontorelev og 3,5 projektledere, der giver tilbud og følger op på opgaverne. RV Murerentreprise udfører kloak, beton og alle typer mureropgaver. Der har i mange år været fokus på renovering af badeværelser og RV Murerentreprise har igennem årene renoveret over 1.000 badeværelser med individuelle løsninger. Det nyeste tiltag er derfor NytBad.com. NytBad.com vil have fuld fokus på renovering af badeværelser - gerne som totalleverandør - og at gøre renoveringen let for kunden. Hjemmesiden er startet op 1. september 2018 og er under løbende udvikling. I løbet af efteråret vil der blive tilføjet en prisberegner, så kunderne hurtigt kan beregne en overslagspris, når de er online. Se mere på: www.renevoss.dk, Facebook eller giv os et kald på 59 62 14 21. www.NytBad.com, Facebook eller giv os et kald på 23 83 66 82Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim