Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

ScandiShower ApS

Østerled 28
4300 Holbæk

Telefon: 73 70 92 22

Hjemmeside: www.badplus.dk

ScandiShower ApS BAD+ /den automatiske brusekabine fra Scandishower. Kan man ikke mere selv, ung som gammel, styre et brusebad, kan BAD+, løse opgaven. Den er beregnet til private hjem, plejehjem og hospitaler. Den automatiske brusekabine er udsprunget fra Fokdal Springvand, en specialvirksomhed, indenfor offentlige springvand. Brusekabinen er testet og afprøvning igennem de sidste 2 år, med gore resultater. Den er modulopbygget og passer ind i alle badeværelser: Den bruger rummets gulvafløb, stikkontakt og blandingsbatteri. Ingen ombygning og den kan flyttes og tages med, når man skifter bolig. 1. gang programmerer man sit eget bad. Derefter får man sit bad, blot ved at trykke på start. Efter badet renser brusekabinen sig selv for bakterier og kalk. Fordele: Borgeren får værdigheden tilbage i badesituationen. Kan tage et bad når man vil. Personalet får bedre arbejdsvilkår. Ingen våde sko og tøj, når borgerne skal vaskes. Færre vrid og buk. Færre sygedage! Kommunen får økonomisk råderum: Indenfor samme økonomiske ramme, bliver der mere tid til personlige pleje og omsorg.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim