Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Soho Lounge & Music Bar

Kanalstræde 14
4300 Holbæk

Telefon: 30 48 90 14

Hjemmeside: www.soho-lounge.dk

Velkommen til SOHO lounge & music bar i Kanalstræde, Holbæk- stedet for det voksne publikum. Her vil du kunne nyde en lækker tapas tallerken til en god flaske vin, tilbringe en fredag og lørdag aften med venner til livemusik og med musik fra de sidste fem årtier. I SOHO lounge & music bar er der ikke gået på kompromis med hverken lyd, interiør eller med pladsen i baren, hvor der tilbydes et bredt udvalg cocktails og drinks, der er mikset efter originale opskrifter og med gode råvarer.Hver lørdag eftermiddag er der livemusik og har du lyst til at afholde et arrangement på SOHO så kontakt os.Navnet SOHO er hentet med inspiration fra det populære forlystelses distrikt i New York og kunstneren Doart.dk har sørget for at stemningen er intakt.Åbningstider: Fredag: 13:00 - 05:00 og lørdag: 12:00 - 05:00. Aldersgruppe: +21Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim