Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

HP Tennisanlæg A/S

Agrovej 6
4340 Tølløse

Telefon: 59 18 62 85

Hjemmeside: www.hptennis.dk

HP Tennisanlæg A/S etablerer og renoverer sportsanlæg af enhver art med mangeårig erfaring. Firmaet anlagde de første rødgrusbaner helt tilbage i 1923. Siden er det blevet til mange baner rundt om i landet. Vi etablerer og renoverer tennisbaner, hvor vi anvender kvalitets grus, som giver en perfekt spilleflade. Det er af stor betydning hvilken type grus, der anvendes til den enkelte bane. Foruden rødgrustennisbaner anlægger vi også andre sportsbaner i form af kunstgræsbaner, asfaltbaner med opstregning til forskellige spil, multibaner samt andre typer belægning afhængig af formål. Ens for dem alle er det gode underlag, som vi er kendte for i hele DK. HP Tennisanlæg A/S udfører alt i entreprenørarbejde. Vi har egen produktion af rødgrus (kornstørrelse 0-1 mm samt 0-2 mm både med/uden ler) samt salg af tennistilbehør. Kontakt os for Entreprenøropgaver, Kunstgræsbaner, Service, Sportsbaner, Tennisbaner, Vedligeholdelse. HP Tennisanlæg har også mange års erfaring med etablering af vandingsanlæg både manuelt og automatisk.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren