Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

BEWI Flamingo

Østerled 30
4300 Holbæk

Telefon: 72 15 79 00


Hos Flamingo® er vi specialister i kundespecifikke emballageløsninger og komponenter i EPS, EPP, Arcel, HighISO mv., der bygger på Flamingo®s alsidige og stærke egenskaber. Hovedparten af vores afsætning er resultatet af et tæt samarbejde med kunder i vidt forskellige brancher. Med fokus på bæredygtighed og mindst muligt materialeforbrug er vores organisation gearet til at bringe dig sikkert fra idé til færdig produktion, som leveres til tiden. Målet er altid at levere den optimale løsning i forhold til ønsker, funktionalitet og totalomkostning. Vores mission er at forbedre vores kunders emballering, distribution, håndtering, salg og markedsføring af deres produkter ved at udvikle, producere og sælge kundetilpassede, innovative og bæredygtige løsninger. Vi har et stort sortiment af standardprodukter indenfor bl.a. fisk, frugt- og grønt, medicinal, e-handel, beskyttelsesemballager og vinemballager. Du kan læse mere om vores sortiment under Produkter

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren