Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Backoffice ApS

Brændholtvej 99
4340 Tølløse

Telefon: 24 41 99 09

Hjemmeside: www.back-office.dk

Backoffice er en moderne bogholderi- og regnskabsvirksomhed, som gør hverdagen nemmere for små og mellemstore virksomheder. Jeg har automatiseret alle processer og derfor kan vi arbejde betydelig mere effektivt og dermed mere lønsomt. Alle bilag overføres via mail eller en app - og så sørger jeg for det hele derefter. Jeg har mange års erfaring, stor viden og stor rutine med at håndtere en økonomifunktion på alle niveauer og for enhver virksomhed - uanset branche. Hver eneste dag hjælper jeg virksomheder – store som små – med at bevare det økonomiske overblik. Jeg sætter en ære i, at du ikke behøver at spekulere på noget som helst omkring dit bogholderi.Så bliver det ikke nemmere!Læs mere på www.back-office.dk , skriv til dh@back-office.dk eller ring til mig på 70209077 og lad os tage en uforpligtende snak om dit bogholderi.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren