Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Bårup Møbelsnedkeri

Birkegårdsvej 39
4370 Store Merløse

Telefon: 20 99 49 70
Telefax: 59 16 31 34

Hjemmeside: www.baarup.com

Bårup Møbelsnedkeri er et lille snedkeri, der fremstiller møbler, inventar, køkken og andre specialopgaver, hvor den højeste standard er påkrævet. Alt bliver fremstillet efter mål, i tæt samarbejde med kunden, som altid er velkommen til at besøge værkstedet og følge med i fremstillingen. Vi kan være behjælpelige med tegninger ud fra dine skitser og ideer og prototyper udvikles både for private og virksomheder. Vi har ingen hyldevarer på lager, men giver teknisk assistance, hvor kunden kan trække på vores erfaring. Filosofien for værkstedet er, at vedligeholde de gamle håndværkstraditioner og kombinere dem med moderne viden om træ og muligheder for fremstilling. Vi håndfremstiller køkkener efter mål og kundens ønske og køkkenet bliver tilpasset lokaliteterne. Skabe og reoler fremstilles i alle tænkelige materialer og overfladebehandlingen laves fuldstændig efter dine ønsker. Vi kan tilbyde alle typer borde så hvad enten du har en møbelarkitekt i maven, eller du får en professionel designer til at lave tegningerne, så er vi klar til at realisere dine ønsker.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim