Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Bårup Møbelsnedkeri

Birkegårdsvej 39
4370 Store Merløse

Telefon: 20 99 49 70

Hjemmeside: www.baarup.com

Bårup Møbelsnedkeri er et lille snedkeri, der fremstiller møbler, inventar, køkken og andre specialopgaver, hvor den højeste standard er påkrævet. Alt bliver fremstillet efter mål, i tæt samarbejde med kunden, som altid er velkommen til at besøge værkstedet og følge med i fremstillingen. Vi kan være behjælpelige med tegninger ud fra dine skitser og ideer og prototyper udvikles både for private og virksomheder. Vi har ingen hyldevarer på lager, men giver teknisk assistance, hvor kunden kan trække på vores erfaring. Filosofien for værkstedet er, at vedligeholde de gamle håndværkstraditioner og kombinere dem med moderne viden om træ og muligheder for fremstilling. Vi håndfremstiller køkkener efter mål og kundens ønske og køkkenet bliver tilpasset lokaliteterne. Skabe og reoler fremstilles i alle tænkelige materialer og overfladebehandlingen laves fuldstændig efter dine ønsker. Vi kan tilbyde alle typer borde så hvad enten du har en møbelarkitekt i maven, eller du får en professionel designer til at lave tegningerne, så er vi klar til at realisere dine ønsker.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren