Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

House of Momentum

Blindestræde 2
4300 Holbæk

Telefon: 52 50 59 04


Har du haft lidt at gøre med danseverdenen i Holbæk inden for de sidste 20 år, så kender du helt sikkert Kat G. Thorup Johnson. Efter mange år ude er hun og hendes mand Brice Johnson vendt tilbage til Holbæk med deres helt eget take på danseskolen House of Momentum. Hos House of Momentum får du ikke blot din klassiske danseskole, du får en kultur, et sammenhold og ikke mindst de bedste undervisere Danmark har at byde på, som alle selv er aktive, professionelle dansere på de største scener og shows, vi har i Danmark og internationalt. Så går du med en spirende danselyst i maven, tilbyder House of Momentum bl.a. børnedans, hiphop, house og show dance – de kan desuden bookes til eksterne events som firmafester, teambuilding, tv-produktioner/koreografering etc.House of Momentum har åbnet op for tilmeldingen til næste sæsons hold - finde al den information, du har brug for på deres hjemmeside og kig med her: https://youtu.be/Hs6is_taJOk facebook.com/HouseofMomentumHouse of Momentum (@houseofmomentum_official)

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren