Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Vognmandsforretningen Mogens Jensen A/S

Lunderødvej 2
4340 Tølløse

Telefon: 59 18 55 81

Hjemmeside: www.mjas.dk

Vognmandsforretningen Mogens Jensen A/S blev startet 1966 af Ruth og Mogens Jensen, i landsbyen Soderup ved Tølløse. Firmaet byggede nyt værksted i industri nord Tølløse, som blev taget i brug 2000. Firmaet blev overtaget af sønnen Martin i 2004. Vi beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere. Vi har selvfølgelig chaufførlærlinge og på vores værksted vedligeholder vores dygtige mekanikere og lærling alle vore køretøjer. Vi har i dag ca. 45 lastbiler. Hovedparten er trækker med tipsættevogne og 4-akslet med kærre. 4-akslet med flak og kran/grab. Jernkasser til transport af brokker og kampesten. Kranbiler fra 25 tm til 120 tm. 4akslet kran/grab med 60tm, der rækker 30 meter. Hurtigløber til maskintransport. Nedbygget vangetrailer til pavilloner osv. Dobbeltudtrækker til lange emner 29 meter. Vi kører bl.a. for DSV, men derudover betjener vi også egne kunder med kørsel af alt gods for entreprenører, industri mm.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim