Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Vipperød Tagdækning ApS

Rørvangsvej 43
4300 Holbæk

Telefon: 59 18 27 93
Telefax: 59 18 27 94

Hjemmeside: www.vip-tag.dk

Vipperød tagdækning blev stiftet i 2002 af Lars Pedersen. Lars´s far havde sit eget tagdækningsfirma, hvor Lars i hele sin barndom har haft sin daglige gang. Lars har været ansat i nogle af landets førende tagdækningsfirmaer inden han beslutter af prøve lykken som selvstændig. Det betyder at Lars har mere end 30 års erfaringen med arbejdet som tagdækker. I 2005 blev firmaet omdannet fra enkeltmandsejet til Vipperød tagdækning ApS og samme år blev firmaet medlem af Dansk byggeri. I dag har firmaet 4 tagdækkere. Lars er stadig af og til med som tagdækker, men beskæftiger sig primært med kundekontakt og tilsyn. Specialister i Grønne Tage, Tagdækning, Tagfoliedækning, Tagpap, Varmt tagarbejde, Permanent FaldsikringFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim