Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

IVAN ELTOFT NIELSEN

Dyrehavevej 4
2930 Klampenborg

Telefon: 70 70 20 05


Vi er brobyggere, og vi er ejendomsmæglere. Med 8 forretninger på Sjælland bygger vi bro mellem de byer og beliggenheder, hvor vores kunder gerne vil bo. Vores nye forretning i Holbæk åbner 1. december 2020 og ligger i Ahlgade 5, hvor vi koncentrerer os om salg af helårsboliger og sommerhuse i Nordvestsjælland. Vi er selv herfra, så vi kender hver en krog i området. Vores netværk er stort, og det er effektivt. At sælge boliger handler ikke kun om at prissætte rigtigt. Netværk og boligens særlige karakter vil altid være forskellen. Nicklas Høstrup Holbek bliver leder af afdelingen og kan kontaktes på nicklas@eltoftnielsen.dk eller 20 82 35 43 og sammen med Mathias Knudsen, partner Holbæk Odsherred vil de sætte holdet for den gode ejendomshandel. Mathias fanger du på mathias@eltoftnielsen.dk eller 25 74 22 02. Send en mail eller ring til Nicklas eller Mathias, hvis du overvejer at sælge din bolig. Ejendomsmægler IVAN ELTOFT NIELSEN har forretninger i København, Klampenborg, Lyngby, Rungsted, Hornbæk, Rørvig, Asnæs og nu Holbæk. Læs mere på eltoftnielsen.dk.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim