Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Åmose Naturcamping

Sørningevej 9
4450 Jyderup

Telefon: 40533414


Åmosenaturcamp ligger i det naturskønne, kuperede landskab ved indgangen til Naturpark Åmosen i Jyderup og udgør en del af Jyderupstien sydøst for Skarresø. Her tilbydes grupper, institutioner og skoleklasser naturvejledning og information om de lokale kulturskatte. Temadage arrangeres afhængig af årstiden. Katrine Møhl bor på stedet og tilbyder rideterapi, trækketure eller rideture i området. Der er mulighed for at overnatte i telte til yderst moderate priser. Stisystemerne indbyder til gå- og løbeture og de besøgende kan købe drikkevarer, Åmosepølser, dej til pandekager og snobrød ved bålpladserne og låne forskellige spil. Åmosenaturcamp samarbejder med Støtteforeningen Naturpark Åmosen om at søge midler til opførelse af sheltere og udekøkken mv. for at udvikle pladsen yderligere. Har du lyst til at besøge en lille naturlejrplads i et fredeligt, naturskønt område, som i stor udstrækning er baseret på selvbetjening, så kom forbi Åmosenaturcamp eller kontakt Katrine Møhl på M: 40533414 eller k.mohl@tdcadsl.dk.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren