Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Åmose Naturcamping

Sørningevej 9
4450 Jyderup

Telefon: 40 53 34 14


Åmosenaturcamp ligger i det naturskønne, kuperede landskab ved indgangen til Naturpark Åmosen i Jyderup og udgør en del af Jyderupstien sydøst for Skarresø. Her tilbydes grupper, institutioner og skoleklasser naturvejledning og information om de lokale kulturskatte. Temadage arrangeres afhængig af årstiden. Katrine Møhl bor på stedet og tilbyder rideterapi, trækketure eller rideture i området. Der er mulighed for at overnatte i telte til yderst moderate priser. Stisystemerne indbyder til gå- og løbeture og de besøgende kan købe drikkevarer, Åmosepølser, dej til pandekager og snobrød ved bålpladserne og låne forskellige spil. Åmosenaturcamp samarbejder med Støtteforeningen Naturpark Åmosen om at søge midler til opførelse af sheltere og udekøkken mv. for at udvikle pladsen yderligere. Har du lyst til at besøge en lille naturlejrplads i et fredeligt, naturskønt område, som i stor udstrækning er baseret på selvbetjening, så kom forbi Åmosenaturcamp eller kontakt Katrine Møhl på M: 40533414 eller k.mohl@tdcadsl.dk.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim