Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Vognmand Henning Petersen A/S

Rækmarken 21
4300 Holbæk

Telefon: 59 46 12 75


Vognmand Henning Petersen A/S hjælper vore kunder med transport, kran, krankørsel og specialtransporter. Vi løfter med lastbilmonterede kraner. Vi kører med alt der kan transporteres på åbent lad.Vi tilbyder krankørsel og hejs af maskiner, containere, skure, pavilloner og diverse byggematerialer.Med kranstørrelser fra 70 TM til 175 TM løfter vi næsten alle emner og kan tilbyde hejs med sug til glas og vinduespartier op til 800kg. Med rækkevidde på 44 meter muliggøres flytning i haver mm.Bådtransporter er et specialeområde, da vi transporterer sejl- og motorbåde, op til 8 tons, på specialbyggede biler med hydrauliske bådstøtter.Vi transporterer alle former for maskiner op til 35 tons. Transporten foregår på luftaffjedret hurtigløber for skånsom transport. Mulighed for udtræk, for transport af lange emner op til 18.80 meter.Entreprenørkørsel udføres med vores 4 - akslede forvogn med kran/grab, hejs, tip og kærre. Bilen laster 26 Ton.Vore erfarne chauffører er vant til at yde den bedste service – også når opgaven er speciel - og vore opdaterede biler sørger for den miljørigtige transport.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim