Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Revisorgården Godkendte Revisorer A/S

Kalundborgvej 60
4300 Holbæk

Telefon: 59 44 65 77
Telefax: 59 44 56 77

Hjemmeside: www.rgh.dk

Stærkt personligt engagement Det personlige engagement er et træk, som går igen hos alle os i Revisorgården Godkendte Revisorer A/S. Vi elsker at arbejde med revision, regnskab og rådgivning. Men vi sætter lige så stor pris på, at være involveret i din virksomheds drift, strategi og udvikling. Gennem et dedikeret personligt engagement kan vi medvirke til at styrke din virksomheds økonomi og værdi. Tæt lokalt tilhørsforhold Vi har alle rødder i det lokale område og for mange af os drejer det sig om et livslangt tilhørsforhold. Derfor kan du sagtens risikere at møde en af os på gaden, i supermarkedet, på løbeturen, i foreningen eller i et af egnens erhvervsnetværk. Vi dyrker det lokale liv og ved hvad der sker i det lokale erhvervsliv. Det tror vi på er til din fordel. Værdifuldt branchekendskab Vi har opbygget ekstra stærke kompetencer indenfor en række brancher. Hvis du arbejder indenfor en af disse brancher betyder det, at du er sikker på at få rådgivning, service og revision, som er udover det sædvanlige og målrettet mod lige præcis din virksomheds behov. Fleksible pakkeløsninger Det er dig der bestemmer hvilken løsning der er bedst for din virksomhed. Der er ingen grund til overdrive indsatsen. På den anden side kan det heller ikke betale sig at fravælge en bedre løsning, hvis det kan give dig et bedre udbytte. Vi kan begynde med at give din virksomhed et økonomisk serviceeftersyn. Efterfølgende kan vi sammensætte en pakkeløsning som passer til dine behov. Så ved du hvad du kan forvente dig af os og hvad det kræver af dig.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim