Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Fredslund Automation ApS

Virkelyst 4
4420 Regstrup

Telefon: 59 18 44 00
Telefax: 59 18 44 03

Hjemmeside: www.fredslund.net

Fredslund Automation ApS er et firma som dækker over en bred vifte afarbejdsområder inden for industri, kontor, institutioner og bolig. Fredslund Automation ApS kontor og værksted ligger ved Holbæk. Firmaet startede i 1997 og blev i 1999 ændret til et ApS, og drives i dag af Lasse Fredslund Lundov. Indenfor industrien beskæftiger vi os med PLC løsninger, automations netværk, hele styringer til maskiner, tavlebygning, industri installationer, kalibrering og fejlfinding på alle slags maskiner – både små og store maskiner, og proces-anlæg. Derud over udføre vi data og almindelige installationer i industrien kontor, institutioner og bolig. Hvor energi og drift optimering er et område vi lægger stor vægt på. Vi tilbyder rådgivning indenfor maskinsikkerhed, maskinbygning og konstruktion. Fredslund Automation ApS udfører mekanisk og elektrisk service på maskiner for kunder og samarbejdspartnere.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim