Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

SHN Hegn ApS

Eriksholmvej 24
4390 Vipperød

Telefon: 59 11 88 86

Hjemmeside: www.shnhegn.dk

SHNHegn, Sjællands hegn og naturpleje.Hegn til landbrug, skovbrug, gartnerier, offentlige sektor og industri, SHN Hegn leverer kvalitets hegn af alle typer. Vi har egen import af Patura elhegn og tilbehør, FSC certificerede Akacie Naturpæle ® (Robinia pseudocacia), Trykimprægnerede pæle imprægneret i henhold til NTR-A, Låger, net og Tråd. Hegn til private- Hos os finder du et stort sortiment i havehegn, smedejern og flere typer raftehegn, plankeværker og elementhegn. Kontakt SHN Hegn og få et tilbud på materialer og eventuelt montering af færdigt projekt. Sikringshegn-Siden 2002 har vi udviklet hegn til sikring af udendørs arealer, fabrikker, institutioner og virksomheder. SHN Hegn er førende når det gælder elektrisk sikringshegn. Montering-SHN Hegn råder over erfarne montører og en moderne maskinpark. Vi monterer og reparerer alle former for hegn indenfor landbrug og sikringshegn. I vores Butik og lager finder du et stort udvalg af tilbehør og naturligvis et stort sortiment af hegn - her går du ikke forgæves. Vi glæder os til at se dig.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim