Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Dansk Revision Holbæk

Havnepladsen 6
4300 Holbæk

Telefon: 59 45 48 00
Telefax: 59 45 48 01


Vores speciale er, at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder og deres ejere med det økonomiske overblik, og med at omsætte deres tanker, ønsker og handlinger til tal og styringsredskaber. Vi fungerer typisk som virksomhedernes personlige økonomisk sparingspartner, og værdsætter en tæt, fortrolig og uformel kontakt. Vi sørger for, at din virksomhed drives i den rette struktur - såvel skattemæssigt som hæftelsesmæssigt, og giver dig tryghed for, at din virksomhed kan leve op til de mange regler og paragraffer, som lovgiver har vedtaget for bogholderi, regnskab og skat. Skatte- optimering og drøftelser af nye muligheder osv. er en naturlig del af dit kundeforhold hos os. Til gengæld bruger vi typisk kun kort tid på at drøfte det historiske regnskabsmateriale - her har vi alene fokus på at leve op til reglerne omkring dette, samt fokus på områder, hvor du fremadrettet kan foretage ændringer eller forbedringer. Vi har mange års erfaring indenfor såvel revision, skatteoptimering og regnskabsudarbejdelse samt indenfor økonomisk rådgivning i øvrigt herunder strategi, idéudvikling, budgetter, optimering af virksomhedsdrift og privatøkonomisk rådgivning. Første møde hos os er altid gratis - så skynd dig at kontakte os - og få en helt gratis, uforpligtende og uformel drøftelse af mulighederne ved et samarbejde med os. Vi glæder os til at møde dig og til at høre nærmere om din forretningFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim