Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Maria Thaulow - Massage og akupunktur

Smedelundsgade 5
4300 Holbæk

Telefon: 91 52 28 05

Hjemmeside: www.mariathaulow.dk

Jeg arbejder med at skabe gode resultater og forøge livskvaliteten for og sammen med mine kunder gennem massage, akupunktur samt min viden indenfor kinesisk medicin. Jeg arbejder ud fra et helhedsorienteret syn på kroppen. Det er vigtigt da fysiske skavanker på sigt vil påvirke psyken men også fordi dine tanker og følelser påvirker kroppens tilstand. For mig skal kroppen være et frirum. Den skal føles godt at være i den så du kan leve det liv du har lyst til. Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål eller vil høre om hvordan jeg kan hjælpe dig.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren