Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

H. Helbo Hansen A/S - en del af Bravida Danmark A/S

Jernager 5
4050 Skibby

Telefon: 88 20 30 40

Hjemmeside: www.helbo.dk

Helbo har i en årrække serviceret beboerne på Orø, men har også siden august 2009 haft aktiviteter med udspring fra Tølløse, hvor vi overtog elinstallationsaktiviteterne fra Centrum-El ApS. Helbo Tølløse udfører i dag service opgaver til privat-, erhvervs- og industrikunder, boilgforeninger samt landbrugsejendomme. Afdelingen findes på Tølløsevej 4, 4340 Tølløse, hvor medarbejdere med lokal tilknytning har deres base. Afdelingens medarbejdere har fokus på lokalområdet, og vi ønsker at udvide staben af montører og teknikere og derved styrke Helbo`s aktiviteter i Holbæk, det øvrige Nordvest- samt Midtsjælland. Vi er stolte af at flere af vore medarbejdere fejrer både 25, 35 og 40 års jubilæum hos Helbo. – Det giver tryghed for vore kunder, når den samme montør kommer igen til nye opgaver. Kontakt os som autoriseret og ISO 9001-certificeret EL-installatør, når det gælder EL- og EDB-installation, Belysning – herunder gade og vejbelysning, El-tavler, Industriservice, Automation, Teleinstallationer, Sikring og alarmer (brand, tyveri, video). Vi er også stærke i energirenoveringer og solcelleanlæg - herunder optimering af skoler/institutioner mm,

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren