Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Stestrup Vinhus og Kommunikation ApS

Stestrup Old 17
4360 Kirke Eskilstrup

Telefon: 28 59 77 76


Bjerregaarden producerer cider og mjød, produceret lokalt, økologisk og bæredygtigt af æbler og honning af egen avl. * Signe Schrøder og Mads Syberg er kræfterne bag Bjerregaarden. I 2019 tog de springet fra en villa i Nordsjælland og to fuldtidsjobs til en bondegård på Midtsjælland. Her holder Signe foredrag og underviser i vild natur, biodiversitet og køkkenhave. Samtidig skriver hun køkkenhavebog for Politikens Forlag og passer den 450 kvm store køkkenhave, skærehaven, den vilde have og æbleplantagen. ** Mads brygger, smager og udtænker alle Bjerregaardens produkter, hvad enten det er cider, most, mjød eller mousserende rabarbervin. Cideriet på Bjerregaarden har han i øvrigt selv bygget.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim