Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

PS VIDENSCENTER

Højvang 5
4300 Holbæk

Telefon: 93 30 30 93


PS Videnscenter tilbyder en bred vifte af kurser og uddannelsesforløb samt udlejning af mødelokaler mm til kurser, receptioner mm. Vores faglige kurser og uddannelsestilbud er målrettet mennesker som har interesse og faglighed inden for det pædagogiske og socialpædagogiske område, men til september 2016 udbyder vi desuden ”Diplom uddannelse i Ledelse” – en uddannelse, der retter sig bredt mod ledere i såvel offentlige som private virksomheder. Se mere på www.psvidenscenter.dk. Vi tager gerne imod ideer og forslag til kurser og skaber forløb, der er tilpasset lige netop de ønsker og behov, som I har. Fysisk er vi nabo til Holbæks smukke naturområde ”Fælleden”, så der er gode muligheder for ”walk and talk”, teambuilding eller fordybelse i fred og ro. Vi holder til i dejlige lyse lokaler, med gode tilkørselsforhold og gratis parkering og vi råder over flere forskellige lokaler af varierende størrelser. Det mindste samtalelokale har plads til 2 personer og de største kursuslokaler har plads til 30 personer. Vi lejer også lokalerne ud og der er mulighed for forplejning.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren