Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Smedegården VVS og Kloak ApS

Østrupvej 124
4350 Ugerløse

Telefon: 59 18 81 10


Smedegården VVS – siden 1605Virksomheden drives i dag af Michael og Malene i Ugerløse. Vi er et godt søskende- og makkerpar, der siden 2010 har videreført vore forældres værdier og solide fundament for en god og troværdig virksomhed. Dette har vi kombineret med den nyeste teknologi og dynamik. Vi sætter vedvarende alle vore kræfter ind for at Smedegaarden VVS er en innovativ og moderne virksomhed, der bygger på ordholdenhed, kvalitet og et højt serviceniveau. Vi tror på, at kvalitet og service går hånd i hånd – og at vores ordholdenhed bevirker, at vores kunder kommer igen og igen. Vi løser alle former for opgaver inden for vvs og gas og arbejder både med fagentrepriser, totalentrepriser og ikke mindst Forsikringssager. Kontakt os for Lækagesporing, Vand, Varme og Sanitet, Solvarmeanlæg, Stoker/pille kedler, Gasinstallation, Oliefyr- kedler og tanke, Gasfyrsservice, Oliefyrsservice og Blikkenslager arbejde.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim