Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Mørkøv Murerforretning ApS

Nyvej 16
4440 Mørkøv

Telefon: 59 27 15 25
Telefax: 59 27 15 24


Mørkøv Murerforretning ApS står for det gode murerarbejde med stolte faglige traditioner, som vores dygtige svende lader gå videre til vore lærlinge, som konstant er en del af virksomheden. Vi udfører opgaver indenfor både nybygninger, ombygninger, tilbygninger, renovations- og reparationsarbejder samt spjældopgaver. Gennem vores 30 år i branchen har vi udført alle typer af mureropgaver i såvel nyere som ældre bygningsmasse (herunder kirker, godser og herregårde). Omkring det sidste har vi dygtige ansatte som sætter en ære i bl.a. at levere flotte nykalkede kirker, ligesom vi ikke går af vejen for arbejde med bindingsværk mm. Kontakt os når det gælder alm. Murerarbejde – bl.a. vægge og facader (Vandskuring, Filsning og Pudsning) og når Badeværelser og køkkener renoveres. Skorstensopbygning og renovering, Facaderenovering og –isolering, Forsikringsarbejde, Tagarbejde og Flisearbejde er en del af vores hverdag. Vi glæder os over at vore kunder bruger os igen og igen og anbefaler os til andre. – Din sikkerhed for godt arbejde.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim