Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

T-Fys

Jernbanevej 20
4340 Tølløse

Telefon: 59186866

Hjemmeside: www.t-fys.dk

T-FYS, Center for Fysioterapi & SundhedI T-Fys Fysioterapi tilbyder vi at tage hånd om din sundhed med tilbud om undersøgelse, behandling, træning og rådgivning.T-FYS tager udgangspunkt i den nyeste forskning og holder sig ajourført med nye behandlingsteknikker. Samtlige medarbejdere er løbende under videreuddannelse og vi kan derfor tilbyde et bredt spektrum af behandlingstilbud.Der ydes tilskud fra Den Offentlige Sygesikring og Sygeforsikringen Danmark.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren