Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

UpNorth Studio Aps / Peganpoetry Accessory Brand

Tølløsevej 34
4340 Tølløse

Telefon: 51 23 98 24


UpNorth Studio tilbyder løsninger indenfor design & produktudvikling af tasker, sko, small accessories og beklædning. UpNorth Studio kan hjælpe dig og din virksomhed med: Design & trend, styling, opbygning af kollektioner & sortimenter, teknisk dokumentation til produktion, sourcing af materialer og leverandører, Produktionsstyring & logistik. Det er en personlig mission, at være med til at skabe bæredygtige produkter. Det kan være et uoverskueligt projekt, men lad mig hjælpe dig og din virksomhed, med at tage de første skridt i den rigtige retning. Det er bedre at starte i det små end slet ikke at tage stilling. www.upnorth-studio.com info@upnorth-studio.comPeganpoetry er UpNorth’s inhouse accessory brand, med egen design og produktion af feminine og funktionelle tasker i høj kvalitet. Bæredygtighed er omdrejningspunktet, og tænkes ind i alle styles. Peganpoetry’s produkter sælges via webshop: www.peganpoetry.com. Derudover kan man finde os på Instagram www.instagram.com/peganpoetry/ og Facebook www.facebook.com/peganpoetrybrand/Kontakt os for at høre yderligere på stina@upnorth-studio.com og m: +45 51 23 98 24Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim