Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Hymness / Tidsløse smykker og Accessories

Tølløsevej 34
4340 Tølløse

Telefon: 51 23 98 24

Hjemmeside: www.hymness.com

Hymness / Tidsløse smykker og Accessories Sælges via webshop:www.hymness.com Hymness er et lokalt intuitivt smykke og accessoires mærke, designet og udviklet med en bæredygtig agenda og men tro på at små handlinger skabe ringe i vandet. Kernen i Hymness er slow-fashion, hvor alle designs bliver til i et naturligt flow, uden sæson og med fokus på holdbarhed. Hymness bliver designet fra Hymness Studio, der holder til i Tølløse, og produceret i udvalgte workshops der bla. ligger Portugal, Indien og Nepal. Jeg startede Hymness som et personligt side-projekt til min freelance forretning, baseret på mine mange års i modebranchen hvor jeg har arbejdet som designer og produktudvikler, for flere Danske og Skandinaviske brands. Med Hymness kunne jeg arbejde med det jeg elsker allermest, nemlig at skabe og udvikle min faglighed endnu mere. Læs mere www.hymness.com Instagram www.instagram.com/hymness.studio/ Facebook www.facebook.com/hymness.studio

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren