Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Nordvestsjællands Hf Og Vuc

Slotshaven 5
4300 Holbæk

Telefon: 59 48 03 48
Telefax: 59 48 03 40

Hjemmeside: www.nordvestvuc.dk

Uddannelse til voksne.Nordvestsjælland HF og VUC tilbyder uddannelse til virksomhedernes medarbejder på flere niveauer.Grundlæggende opkvalificering inden for læsning og regning – Forberedende voksenundervisning (FVU) – velegnet hvis de basale færdigheder trænger til en forbedring. Hvis behovet er egentlig ordblindeundervisning for voksne kan VUC også tilbyde dette.. VUC foretager tests for at afdække de konkrete behov, og for at sikre at det er det rigtige tilbud som bliver tilbud. En anden mulighed at Almen Voksenuddannelse – AVU – svarende til 9. og 10. klasses niveau som kan afsluttes med en prøve. Fagene kan være Dansk, Engelsk, Matematik, men også andre relevante fag. Dele af fag kan også tilbydes. Vi tilbyder også HF- enkeltfag for medarbejdere som ønsker opkvalificering på gymnasialt niveau.Hvis man ikke har mulighed for at deltage i HF undervisningen, kan vi tilbyde e-learning, hvor eneste forudsætning er fortrolighed med en PC’er.AVU, FVU og HF-enkeltfag er en del af voksen-efteruddannelsesområdet og VUC arbejder derfor også sammen med VEU-center Vestsjælland. Virksomheden/medarbejderen har mulighed for økonomisk støtte via Statens Voksenuddannelesstøtte.Se mere om Nordvestsjællands HF og VUC på nordvestvuc.dk, eller ring til en vejleder for yderligere information på 59480348. Du kan også sende en mail på Holbæk@nvsvuc.dk og vi ringer så tilbage til digFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim