Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Mobako P/S

Havnegade 2
4300 Holbæk

Telefon: 20 23 52 27

Hjemmeside: www.mobako.dk

Det kræver tid og ressourcer at ansætte nye medarbejdere, og det kan være en udfordring af finde den helt rigtige person til jobbet. HR-Kompagniet hjælper virksomheden i alle rekrutteringens faser. Som leder skal du ikke bruge kostbar tid på besværlige og tidskrævende ansættelses-processer, og risikoen for dyre fejlansættelser minimeres. Forkerte kandidater kan koste dyrt rent økonomisk, men også omdømmet hos kunder eller samarbejdspartnere er på spil. Hos HR-Kompagniet ved vi, at den rigtige medarbejder kan være den afgørende faktor for at få styrket en proces, en afdeling, en bundlinje. I HR-Kompagniet udmærker vi os ved at benytte vores store psykologiske indsigt og typeværktøjer til at finde den helt rigtige kandidat til virksomhederne. Dette giver stor værdi for virksomheden igennem hele udvælgelsesprocessen. Vi er desuden meget bevidste om, at den nye medarbejder også skal kunne passe ind i virksomhedens kultur, værdier og ikke mindst i fællesskabet med sine nye kollegaer.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim