Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Mobako P/S

Havnegade 2
4300 Holbæk

Telefon: 20 23 52 27

Hjemmeside: www.mobako.dk

Det kræver tid og ressourcer at ansætte nye medarbejdere, og det kan være en udfordring af finde den helt rigtige person til jobbet. HR-Kompagniet hjælper virksomheden i alle rekrutteringens faser. Som leder skal du ikke bruge kostbar tid på besværlige og tidskrævende ansættelses-processer, og risikoen for dyre fejlansættelser minimeres. Forkerte kandidater kan koste dyrt rent økonomisk, men også omdømmet hos kunder eller samarbejdspartnere er på spil. Hos HR-Kompagniet ved vi, at den rigtige medarbejder kan være den afgørende faktor for at få styrket en proces, en afdeling, en bundlinje. I HR-Kompagniet udmærker vi os ved at benytte vores store psykologiske indsigt og typeværktøjer til at finde den helt rigtige kandidat til virksomhederne. Dette giver stor værdi for virksomheden igennem hele udvælgelsesprocessen. Vi er desuden meget bevidste om, at den nye medarbejder også skal kunne passe ind i virksomhedens kultur, værdier og ikke mindst i fællesskabet med sine nye kollegaer.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren