Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

GTS Gislinge Tømrer- og Snedkerforretning ApS

Teknikvej 3
4532 Gislinge

Telefon: 59 46 32 75
Telefax: 20 23 58 25

Hjemmeside: www.g-t-s.dk

GTS blev grundlagt i 1978 og vi holder fast i de gamle traditioner for et godt håndværk Opgaverne udføres med største omhu og kvalitet.Vi er et godt sammentømret team, som har arbejdet sammen i årevis.Når vi starter en opgave, færdiggør vi den uden afbrydelser, og vi overholder ALTID en aftale, både med hensyn til pris og kvalitet.Vi afleverer til tiden, og vi rydder ordentligt op efter os.GTS udfører alt i snedker- og tømrerarbejde med stor omhyggelighed, og vi går ikke af vejen for udfordringer som f.eks. tagkonstruktionen på Gislinge kirkes tårn under hensyntagen til nationalmuseets regler og med respekt for kirkens historie. Eller helt ”krøllede” opgaver for en fantasifuld arkitekt med helt nye materialer og metoder.Uanset om det er Amalienborg eller den lokale skole.Kontakt os for Tagkonstruktioner, Tømreropgaver, Snedkerarbejde, Vinduer og døre, Gulve, Køkkener, Til- og ombygninger, Glasarbejde, Efterisolering og Totalentreprise.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim