Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

GTS Gislinge Tømrer- og Snedkerforretning ApS

Teknikvej 3
4532 Gislinge

Telefon: 59463275
Telefax: 20235825

Hjemmeside: www.g-t-s.dk

GTS blev grundlagt i 1978 og vi holder fast i de gamle traditioner for et godt håndværk Opgaverne udføres med største omhu og kvalitet.Vi er et godt sammentømret team, som har arbejdet sammen i årevis.Når vi starter en opgave, færdiggør vi den uden afbrydelser, og vi overholder ALTID en aftale, både med hensyn til pris og kvalitet.Vi afleverer til tiden, og vi rydder ordentligt op efter os.GTS udfører alt i snedker- og tømrerarbejde med stor omhyggelighed, og vi går ikke af vejen for udfordringer som f.eks. tagkonstruktionen på Gislinge kirkes tårn under hensyntagen til nationalmuseets regler og med respekt for kirkens historie. Eller helt ”krøllede” opgaver for en fantasifuld arkitekt med helt nye materialer og metoder.Uanset om det er Amalienborg eller den lokale skole.Kontakt os for Tagkonstruktioner, Tømreropgaver, Snedkerarbejde, Vinduer og døre, Gulve, Køkkener, Til- og ombygninger, Glasarbejde, Efterisolering og Totalentreprise.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren