Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Holbæk Rørmontage ApS

Tåstrup Møllevej 4
4300 Holbæk

Telefon: 59 43 49 97


Hos Holbæk Rørmontage finder du både det gode traditionelle VVS-håndværk med mange års erfaring med rør og smedearbejder, men vi er også med når det gælder det nyeste indenfor varmeforsyning og energi.Vi arbejder for såvel private som boligforeninger og erhverv ligesom vi også har erfaringer med tekniske installationer på sygehuse mm. Kontakt os for Badinstallationer, Beslag, Blikkenslager, Gasinstallationer, Køkkeninstallationer, Medicinske gasinstallationer, Naturgasfyr, Rør, Service, Smedearbejde, VVS-Installatør og Varmepumper

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren