Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Kim's Container

Arnakke Gade 3
4390 Vipperød

Telefon: 59 18 14 19
Telefax: 59 43 89 25


Kim's Container har base på havnen i Holbæk.Vores spidskompetence er containerudlejning i Holbæk og omegn.Vores attraktive priser, høje serviceniveau og fleksibilitet har gjort, at vi i dag kører vognmandskørsel og udlejer containere på hele Sjælland for både private, virksomheder og det offentlige.Vi er specialister i containerkørsel og vores store udvalg sikrer, at vi har netop den container (åben eller lukket), der dækker dit behov. Vi udlejer 12, 24 og 30 m3 containere til alle formål og rådgiver altid for at give dig den bedste løsning til Jordflytning, brokker, haveaffald, byggeaffald, gamle belægninger, garager, brændbart m.v.Kim's Container har stor erfaring med nedrivningsopgaver af alt fra små private boliger til industrianlæg på hele Sjælland.Vores tilbud omfatter alt fra Nedrivning, Oprydning, Miljørigtig affaldssortering og Bortkørsel af affaldVi leverer alle materialer til indkørsler, bede og haver. Grus/brolæggergrus og stabil. Faldunderlag til legepladser, sand til sandkasser, murergrus, støbemix, betonsand til støbe-, pudse- og mureropgaver. Vi har ærtesten, perlesten og søsten. Harpet muld til haven.Vi vil være de billigste i København og på Sjælland i levering af granitskærver.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim