Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Kim's Container

Arnakke Gade 3
4390 Vipperød

Telefon: 59181419
Telefax: 59438925


Kim's Container har base på havnen i Holbæk.Vores spidskompetence er containerudlejning i Holbæk og omegn.Vores attraktive priser, høje serviceniveau og fleksibilitet har gjort, at vi i dag kører vognmandskørsel og udlejer containere på hele Sjælland for både private, virksomheder og det offentlige.Vi er specialister i containerkørsel og vores store udvalg sikrer, at vi har netop den container (åben eller lukket), der dækker dit behov. Vi udlejer 12, 24 og 30 m3 containere til alle formål og rådgiver altid for at give dig den bedste løsning til Jordflytning, brokker, haveaffald, byggeaffald, gamle belægninger, garager, brændbart m.v.Kim's Container har stor erfaring med nedrivningsopgaver af alt fra små private boliger til industrianlæg på hele Sjælland.Vores tilbud omfatter alt fra Nedrivning, Oprydning, Miljørigtig affaldssortering og Bortkørsel af affaldVi leverer alle materialer til indkørsler, bede og haver. Grus/brolæggergrus og stabil. Faldunderlag til legepladser, sand til sandkasser, murergrus, støbemix, betonsand til støbe-, pudse- og mureropgaver. Vi har ærtesten, perlesten og søsten. Harpet muld til haven.Vi vil være de billigste i København og på Sjælland i levering af granitskærver.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren