Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Carl Ras Holbæk

Stenhusvej 50
4300 Holbæk

Telefon: 44855511

Hjemmeside: www.carl-ras.dk

Danmarks stærkeste udvalg af værktøj og beslag til den professionelle håndværkerKunder i vore engroscentre har adgang til et bredt udsnit af Carl Ras’ produktprogram, der består af mere end 14.000 varenumre inden for værktøj, beslag, befæstelse, arbejdstøj samt kemi- og sikkerhedsprodukter og meget mere grej til byggepladsen. Dertil har Carl Ras mere end 40.000 varenumre på centrallageret med dag-til-dag-levering. Bæredygtighed - Carl Ras tager ansvar for at bidrage til vores allesammens verdensmål. Vores fokus er verdensmål 12, som adresserer behovet for at mindske forbrug af naturens ressourcer og skåne miljøet i produktionsfasen og ved bortskaffelse. Som handelsvirksomhed er vi medansvarlige for forbrugs- og produktionsadfærd af de varer, vi sælger. Carl Ras bidrager dels ved at agendasætte cirkulær økonomi overfor vores primære interessenter – leverandører, kunder og medarbejder – og dels ved at udvikle løsninger for at minimere eget ressourceforbrug.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren