Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Zentura IT A/S

Linnés Alle 2
2630 Taastrup

Telefon: 70231123
Telefax: 43332448

Hjemmeside: www.zentura.dk

Infrastrukturløsninger til erhvervskunder. Hvad skal du bruge IT løsningen til? Lad os starte med dit behov før vi ruller løsninger ud. Zentura IT a/s leverer komplette og skræddersyede IT løsninger til vores kunder. Vi starter med behovet i netop din virksomhed. Vi bestræber os på at levere den rigtige løsning - ikke nødvendigvis den dyreste. Vi rådgiver dig sådan, at IT løsninger flugter med dit behov i dag og i fremtiden. I dag er de fleste af vores gode kunder i liberale erhverv som f. eks revisorer, læger og advokater. Desuden ligger en betydelig kunde-masse i mellemstore og helt store produktions-virksomheder. Zentura er drevet af nøgleordene: ordentlig og personlig. Det er sådan vi arbejder for at være kendte. Kontakt os, når det gælder Citrix-løsninger, hosting, IT infrastruktur, IT services, softwareudvikling, CRMFeedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren