Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Zentura IT A/S

Linnés Alle 2
2630 Taastrup

Telefon: 70 23 11 23
Telefax: 43 33 24 48

Hjemmeside: www.zentura.dk

Infrastrukturløsninger til erhvervskunder. Hvad skal du bruge IT løsningen til? Lad os starte med dit behov før vi ruller løsninger ud. Zentura IT a/s leverer komplette og skræddersyede IT løsninger til vores kunder. Vi starter med behovet i netop din virksomhed. Vi bestræber os på at levere den rigtige løsning - ikke nødvendigvis den dyreste. Vi rådgiver dig sådan, at IT løsninger flugter med dit behov i dag og i fremtiden. I dag er de fleste af vores gode kunder i liberale erhverv som f. eks revisorer, læger og advokater. Desuden ligger en betydelig kunde-masse i mellemstore og helt store produktions-virksomheder. Zentura er drevet af nøgleordene: ordentlig og personlig. Det er sådan vi arbejder for at være kendte. Kontakt os, når det gælder Citrix-løsninger, hosting, IT infrastruktur, IT services, softwareudvikling, CRMFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim