Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

HARTMANNS A/S

Lautrupvang 4
2750 Ballerup

Telefon: 70 20 03 83

Hjemmeside: www.hartmanns.dk

Teknik Bureauet er siden 2020 en del af konsulenthuset Hartmanns, som er et af Danmarks og Nordens førende konsulenthuse inden for kompetencerne: «Ansættelser», «Udvikling» og «Opsigelser». Med Teknik Bureauet har Hartmanns tilføjet kompetencer inden for længerevarende projektansættelser og rekruttering af ingeniører og andre teknikere til porteføljen. Sammen har de to virksomheder fortsat deres vækst og udbygget positionen på det danske jobmarked. Med ansættelsen af Anne Birgit Böttcher er både Teknik Bureauet og Hartmanns klar til at styrke deres position på Sjælland og særligt i Nordvestsjælland, hvor Anne har et stort netværk. Vi hjælper dig med specialistkompetencer inden for en række områder heriblandt: Search & Selection, assessment, fleksibel arbejdskraft, arbejdsmiljø, trivsels- og stressforebyggende arbejde, outplacement og exit-strategier samt rådgivningsforløb tilbage på arbejdsmarkedet Du kan se yderligere om hvem vi er, og hvad vi laver på www.hartmanns.dk og www.teknikbureauet.dk

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren