Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Malmos A/S

Hovedgaden 92
4490 Jerslev

Telefon: 59595342
Telefax: 59595944

Hjemmeside: www.malmos.as

Malmos er Danmarks største anlægsgartner, der udelukkende har fokus på etablering. Vi har således dedikeret os selv til landskabelsesopgaven inden for nyanlæg og renoveringer, fordi det er der, vi er bedst. Derfor løfter Malmos også de største og mest komplekse landskabsprojekter i Danmark, samtidigt med at vi insisterer på en faglig kompromisløshed i alle dele af udførelsen og produktet. Som den første virksomhed i branchen er Malmos miljøcertificeret med ISO14001, der godkendes af tyske TÜV. Vi udfører bl.a. grønne tage, beplantning, belægninger, legepladser og uderum. Med vores viden om anlægsarbejde, montering, opsætning og støbning, samt arbejde med træ, er vi et naturligt valg, når der skal etableres eller renoveres legepladser, kunstgræsbaner, boldbaner eller skaterbaner. Alle anlæg udføres altid i samarbejde med en certificeret inspektør. Affaldsbeholdere, borde og bænke, cykelstativer, legeredskaber og depotskure m.m. er blot nogle af de møbler der præger byens rum. I Malmos forholder vi os til det landskab vi komplementerer, og vi sparrer gerne.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren