Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Broholm service

Gl. Skovvej 100
4300 Holbæk

Telefon: 40 25 30 39


Broholm service og Maskinstation tilbyder *Saltning og snerydning, primært P pladser og lign. *Slamsugning og kloak/ dræn spuling * Arbejde med rendegraver, herunder håndtering af køreplader * Reparation af dræn ** Markarbejde: * Salg og nedfældning af flydende ammoniak * Salg og spredning af kunstgødning * Marksprøjtning * Salg og spredning af jordbrugskalk * Presning af hø halm og wrap i minibigballer * Fræsning med traktormonteret fræser ** Værksted: Småreparationer på maskiner ** kantfyldning på vejen for sikring af asfalt

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren